menubalk over de filmsmid homepage het geheim van de smid trainingen contatctgegevens gratis youtubefilms

Maatwerktraining en onlinesupport

 

Goed gereedschap is het halve werk…met goed gereedschap leren werken is de andere helft.

Snellere computers, grotere geheugenopslag en dalende prijzen verlagen de drempel voor omroepen, bedrijven en particuliere
AV-makers om zelf montagesystemen aan te schaffen. Maar het kopen van apparatuur en Avidsoftware blijkt helaas pas het begin. Veel belangrijker is het leren bedienen van de knoppen en het praktijkgericht en efficiënt werken met de talloze mogelijkheden van Avid Mediacomposer.

Ik geef al jarenlang montagetrainingen op Avid Mediacomposer. Voor regisseurs, editors, camjo’s, bureauredacteuren en ROC-leerlingen van AV-opleidingen. Individueel of in kleine groepen. Altijd praktijkgericht vanuit mijn professionele ervaring met televisiemontage en het geven van opleidingen.
Iedere training is maatwerk. Want iedere maker heeft andere wensen en ervaringen. Maar altijd gaat het om montageplezier, omdat het nu eenmaal het leukste vak is dat er bestaat.

 

Gratis Nederlandstalige instructievideo’s Avid Mediacomposer

De Filmsmederij heeft de stap gemaakt om als eerste een lange reeks Nederlandstalige instructievideo’s te produceren en een groot aantal daarvan gratis beschikbaar te stellen op YouTube.
Kijk hier voor een lijst van beschikbare hoofdstukken waarin de verschillende onderdelen van Avid Mediacomposer stap-voor-stap worden uitgelegd.

 

Een stap verder: voordelige training bij de vakman

Toch leer je monteren alleen door meters te maken, zelf te oefenen met ruw materiaal en de vele mogelijkheden zelf te ervaren. Dat is het voordeel van een montagetraining. Persoonlijke instructie en hulp bij het werken aan praktijkopdrachten. Ook die opdrachten zijn speciaal geproduceerd door de Filmsmederij. Bovendien krijgt iedereen die een training via de Filmsmederij volgt na afloop een volledig pakket met nog veel méér instructievideo’s.

Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met me in de Filmsmederij.